Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investeşte în oameni
Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Misiune

Copiii merită şansa celui mai bun start în viaţă şi suport în a-şi atinge potenţialul. Fiecare copil este unic prin  interesele şi nevoile sale şi este datoria educatorilor de a-i cultiva interesele şi de a-i raspunde nevoilor.

Copiii au o capacitate extraordinara de a absorbi informaţii noi. Dar pentru ca învăţarea să aiba loc, este extrem de important ca cei mici să fie încredinţaţi nu doar unui mediu securizant, ci şi unui mediu stimulativ şi pozitiv.

De aceea misiunea noastra este:

Dezvoltarea  unei abordări educaţionale bazată pe curiozitate, creativitate şi plăcerea de a învăţa, care promoveaza excelenţa academică şi punele bazele relaţiilor pozitive.

Gradinita BritAcademy Militari

Gradinita BritAcademy Militari este o gradinita cu predare in limba engleza localizata in zona Rosu Militari. Aceasta gradinita din Militari include si program afterschool in limba engleza.

Gradinita BritAcademy Militari va asteapta cu drag sa va inscrieti copiii in universul limbii engleze si sa va bucurati de cele mai bune servicii in domeniu.